Thuiskapper Losser, KapSTER Vion

Mijn naam is Vion, als thuiskapster in Losser kom ik bij u aan huis! Indien u mij beter wilt leren kennen nodig ik u graag uit om een kijkje te nemen op de ‘Over Kapster Vion‘ pagina. Daar stel ik mijzelf graag wat uitgebreider aan u voor.

Wat kan Vion, de thuiskapper in Losser voor u betekenen?

Graag kom ik bij u aan huis om uw haar te stylen, of beter gezegd: op een door u gekozen locatie. Of het dit nu op het bedrijf, bij een instelling, een andere vertrouwde omgeving of gewoon bij Vion in de thuissalon is. Door deze flexibiliteit die Vion biedt kunt u op elke denkbare locatie geknipt worden. Bovendien beschikt KapSTER Vion over de nodige mobiele apparatuur. Door gebruik te maken van een mobiele een wasbak en een opblaasbare droogkap kunt u aan huis hetzelfde professionele resultaat verwachten als in uw salon. Hiervoor hoeft u dus niet meer de deur uit!

Kan ik u helpen? Door via de prijslijst pagina uw gewenste behandeling te bekijken komt u nooit voor verrassingen te staan.

Bekijk de prijslijst

Thuiskapper Losser komt naar u toe!

Thuiskapper Losser

Of het nu op uw werk is, bij de bewoners/patiënten van uw instelling, in een andere vertrouwde omgeving of gewoon bij Vion in de thuissalon. Door deze flexibiliteit is de unieke service van KapSTER Vion op elke denkbare locatie & voor iedere leeftijdscategorie beschikbaar. Wilt u een afspraak? Dan adviseer ik u wel rekening te houden met voorrijkosten in de onderstaande tabel. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Maak nu een afspraak

Voorrijkosten per plaats/regio

Wilt u zich buiten Losser, Overdinkel of Glane geknipt worden? Bekijk dan de onderstaande tabel om verrassingen te voorkomen.

Losser, Overdinkel, Glane: Gratis
Binnen een straal van 20 km: € 4,50
Overige Plaatsen: In overleg

Indien er sprake is van betaald parkeren bereken ik dat door in de prijs.

Garantie op de behandeling

Bent u om wat voor reden niet of niet helemaal tevreden, laat het mij weten. KapSTER Vion staat voor kwaliteit en is pas tevreden wanneer u dat bent en geeft daarom 100% tevredenheidsgarantie!