Jaren ervaring

Al jaren voer ik met veel enthousiasme mijn beroep uit als kapster, door de jaren heen heb ik mij weten te ontplooien tot een kapster die altijd het laatste wil weten op het gebied van haarmode. Mijn beroep is mijn passie, en dat zie je terug in mijn creaties. Ik doe dit werk met veel liefde en plezier, en dat probeer ik ook uit te stralen naar mijn klanten met gezelligheid en tevredenheid. Vanaf 3 januari 2018 ben ik begonnen als thuiskapster, dit houdt in dat ik de service aanbied om naar de klanten toe te gaan in plaats van dat zij naar een salon moeten komen.

Maak nu een afspraak

Flexibiliteit en persoonlijk contact

Dit brengt flexibiliteit en persoonlijk contact dicht bij elkaar, doordat ik professioneel te werk ga kunt u bij mij een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding verwachten. Ik vindt het belangrijk om altijd de tijd voor mijn klanten te nemen en luister nauwkeurig naar hun wensen.

***Nieuw*** In de salon van Vion!

Heb je toch zin om van huis te gaan? Sinds 1 juli 2018 is mijn salon gevestigd aan de Dr. Staringstraat 2a en biedt ik ook de mogelijkheid om u bij mij in de thuissalon te ontvangen!

Garantie op de behandeling

Bent u om wat voor reden niet of niet helemaal tevreden, laat het mij weten. KapSTER Vion staat voor kwaliteit en is pas tevreden wanneer u dat bent en geeft daarom 100% tevredenheidsgarantie!