Ambulante kapper gezocht? KapSTER Vion knipt u graag.

Mijn naam is Vion, als ambulante kapper in Losser en omstreken kom ik bij u aan huis! Wilt u meer weten over mij? Neem in dat geval een kijkje op de ‘Over Kapster Vion‘ pagina. Daar stel ik mijzelf graag wat uitgebreider aan u voor, zo weet u precies wie de ambulante kapper is die bij u over de vloer komt!

Wat doet ambulante kapper Vion?

Als ambulante kapper kom ik bij u aan huis om uw haar te stylen, of beter gezegd: op iedere door u gekozen locatie. Of het dit nu op het bedrijf, bij een (zorg)instelling, een andere vertrouwde omgeving of gewoon bij Vion in de thuissalon is. Door deze unieke flexibile service en de beschikking over de nodige mobiele apparatuur, krijgt u altijd een perfect knipresultaat. Voor een perfect kapsel hoeft u dus niet meer de deur uit!

Kan ik u verder helpen? Door via de prijslijst pagina uw gewenste behandeling te bekijken komt u nooit voor verrassingen te staan.

Bekijk de prijslijst

De ambulante kapper in Losser is voor iedereen!

Ambulante kapper Vion

Vion is er voor iedereen. Iedere leeftijdscategorie en iedere haarwens is door Vion te realiseren. Bovendien is Vion een gedreven ambulante kapper die altijd op de hoogte wil zijn van de laatste trends in haarstyle, kleuren, behandelingen en producten. Heeft u dus verder nog vragen, of wilt u eerlijke tips en advies? Maak dan een afspraak met Vion zodat ze bij u op locatie uw nieuwe haarstyle in orde kan maken!

Maak nu een afspraak

Voorrijkosten per plaats/regio

Wilt u zich buiten Losser, Overdinkel of Glane geknipt worden? Bekijk dan de onderstaande tabel om verrassingen te voorkomen.

Losser, Overdinkel, Glane: Gratis
Binnen een straal van 20 km: € 4,50
Overige Plaatsen: In overleg

Indien er sprake is van betaald parkeren bereken ik dat door in de prijs.

Garantie op de behandeling

Bent u om wat voor reden niet of niet helemaal tevreden, laat het mij weten. KapSTER Vion staat voor kwaliteit en is pas tevreden wanneer u dat bent en geeft daarom 100% tevredenheidsgarantie!